Yπογραφές για παραίτηση Προέδρου της ΕΡΤ  

Απάντησε χωρίς να ερωτηθεί η Λου

Κείμενο που ζητάει την παράιτηση του Προέδρου της ΕΡΤ Παναγόπουλου μετά την απόφασή του να σταματήσει το ρεπορτάζ χωρίς σύνορα

Εξαιρετική η ιδέα του Χρήστου Παναγόπουλου να πάψει το Στέλιο Κούλογλου και τις εκπομπές "Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα" και "Θεματική Βραδιά"! Λαμπρή!

Πραγματικά συνάδει απόλυτα με το νέο ακροδεξιό προφίλ που πρέπει να επικρατήσει στη κρατική τηλεόραση. Άλλωστε, ένα τέτοιο "δημόσιο" αγαθό, δε θα έπρεπε να εξυπηρετεί τίποτε άλλο από το να διαλαλεί όσο πιο περήφανα μπορεί τους σκοπούς της καλύτερης κυβέρνησης που πέρασε ποτέ από τη χώρα, δλδ την αθόρυβη αλλά απόλυτη εξάλειψη των δικαιωμάτων των πολιτών και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση των κερδών των φιλικά προσκείμενων μεγαλο-επιχειρηματιών. (α, και την πλήρη καταστροφή του περιβάλλοντος).

Στα πλαίσια αυτά, μια άθλια εκπομπή σαν κι αυτή του κ. Κούλογλου δεν έχει καμία θέση στην κρατική τηλεόραση. Για ποιο λόγο? Για να ενημερώνει σωστά τους τηλεθεατές και να τους ξυπνάει από το λήθαργο της καθημερινότητάς τους? Μας χρειάζεται κάτι τέτοιο??? Όχι βέβαια!

Και ποιος άλλος εκτός από τον κ. Παναγόπουλο θα μπορούσε καλύτερα να αναλάβει το δύσκολο έργο της εξυγίανσης της "μολυσμένης" κρατικής τηλεόρασης (που άλλωστε όλοι εμείς πληρώνουμε μέσω της ΔΕΗ, μην ξεχνιόμαστε πατριώτες!) και της εξολόθρευσης νοσηρών φαινομένων, όπως της εκπομπής του κ.Κούλογλου??..Ο κ. Παναγόπουλος άλλωστε, διαθέτει και τις κατάλληλες εμπειρίες και γνώσεις, έχοντας ο ίδιος γαλουχηθεί πλάι σε ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ οργανώσεις στη Γερμανία...Ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΒΗΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ????????????.....

Αναμενόμενο ήταν μόλις ερχόταν στην εξουσία μέσω των καλών του φίλων να αναλάβει ο άνθρωπος αυτός να "καθαρίσει" την ερτ από οτιδήποτε θυμίζει έστω τις λέξεις δημοκρατία και ελευθερία της σκέψης...

Το παρελθόν δεν ξεχνιέται. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζήτήσουμε την απομάκρυνση αυτού του πραγματικά επικίνδυνου και ανόητου ανθρώπου από τη διοίκηση της ερτ. Άλλωστε, είναι και δική μας η ερτ.

http://www.petitiononline.com/firepang/petition.html



Από το Athens Indymedia

This entry was posted on Τετάρτη, Μαΐου 14, 2008 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

10 γέλασαν πικρά

...έτσι μπράβο! Να καθαρίζει ο τόπος σιγά - σιγά.

(Αν και σε κάποια σημεία το κείμενο του Ιντιμίντια μου φαίνεται copy - paste από μέηλ αγανακτισμένων τηλεθεατών προς στο Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα)

Πιθανοτατα να ειναι μεηλ Ανεφελιτσα....εγω το διαβασα στο Indymedia και το υιοθετησα....καλο βραδυ φιλη!

Μπράβο μπράβο. Το αναμετάδωσα ήδη. Καλό βράδυ κι ευχαριστώ που μ' έκανες να ζωντανέψω με το σχόλιό σου!:)

Καλησπερα freerider.....ειναι κερδος για μενα αυτο....περνουσα μερες απο το e-μερολογιο σου, και σε εψαχνα.....να ξερες ποσο με χαροποιησες.....οχι για σενα.....μα πιο πολυ για μενα.....που λεει και ενα αγαπημενο μου τραγουδακι.
Πολλα Φιλια!!!!

...μπορεί να έγινε και το αντίστροφο: οι ίδιοι που έστειλαν το μέηλ στους συντελεστές της εκπομπής, να ανέβασαν και το κείμενο στο Ιντιμίντια.

Σε ευχαριστώ πάντως που συμβάλλεις στη διάδοση του ζητήματος- αν και θα ήσουν πολύτιμη έτσι κι αλλιώς!
:-)

Καλή σου νύχτα Λου μου... Πολύ συννεφιασμένη απόψε η Ανέφελη... Ελπίζω τουλάχιστον να έχει λιακάδα αύριο, να ξεχαστώ.

Καλημερα Ανεφελη...ευχομαι σημερα η μερα σου να 'ναι γεματη λιακαδα.....και το χθες πικρη αναμνηση!!!

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?????..........

Το εψαξα τελικα Παλαλε χθες....αρκει μια αιτηση στο ταμειο παρακαταθηκων και δανειων οτι δεν θελω να πληρωνω ΕΡΤ.
Το θεμα λεει ειναι οτι μετα σου κανουνε αγωγη.....αν ομως μαζευτουμε πολλοι (και ειναι ευκαιρια τωρα που εχει ξεσπασει σαλος) θα μπορεσουνε να κερδισουνε δικαστηριο?

Ανώνυμος  

Τελικά η δεξιά όσες προσπάθειες για προσαρμογή στις δημοκρατικές διαδικασίες και να κάνει, δεξιά θα παραμένει και κάποια στιγμή θα το επιβεβαιώσει με ενέργειες σαν κι αυτή της αποπομπής του Κούλογλου.
Απομένει τώρα στην αντιπολίτευση στο σύνολό της να αποκαταστήσει τα πράγματα και να μην αφήσει να περάσει αυτή η αυθαιρεσία σαν κάτι φυσιολογικό.
ΥΓ: στο άλλο σου μπλογκ προσπαθώ να αφήσω σχόλιο αλλά δεν ανοίγει η σελίδα ανάρτησης. Θα ξαναπροσπαθήσω…
Καλό μεσημέρι.

Καλησπερα Συνεα....το θεμα ειναι οτι καποιοι ξεχασανε τι σημαινει ΔΕΞΙΑ...
Τωρα τους τσουζει, μαζι τους ομως υποφερουμε κι εμεις.
Καλο απογευμα!