Μωρή κοντούλα Λίζα μου!!!  

Απάντησε χωρίς να ερωτηθεί η Λου

- γιατί η Κοντολίζα μας έχασε τον ύπνο της η καϋμένη μην μπορώντας να πιστέψει ότι, ο μέντοράς της ο Γεώργιος Θάμνος θα πάθαινε τέτοια νίλα στην Ρουμανία.

- ο καϋμένος ο Πρόεδρος, αγαθός άσπιλος και αμόλυντος να πάθει στην δύση της υπέροχης, λαμπρής και αιματοβαμένης καριέρας του τέτοιο ρεζίλεμα από τις καρπαζιές, που του έφεραν οι σύμμαχοι και Βρούτοι, που καθώς επι τέλους αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι, στο σπίτι σου εσύ παίζεις τα παιγνίδια σου και όχι οι ξένοι.

- ο καουμπόης που θυσιάσθηκε στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας να μην μπορέσει να βάλει στο ΝΑΤΟ την Ουκρανία και την Γεωργία! Ούτε και την «Μακεδονία». Where to the hell is this fucking place?

- pss, pss… εγώ είμαι Θεσσαλονικιά έκανε, μιμούμενη περιπαικτικά την δικαιολογία του Sarkozy. Αν αυτός ο π@@@της είναι Θεσσαλονικιός, εγώ είμαι γκόμενα Σουηδέζα, ξανθή και ψηλή! Και τράβηξε για το ψυγείο στην κουζίνα, να πιεί τις τελευταίες γουλιές από το ιρακινό αίμα, που τις έστειλαν για λιχουδιά από την Βαγδάτη.

- επέστρεψε στο κρεββάτι της και θυμήθηκε κλαίγοντας και με πίκρα τον Πλανητάρχη της, να της σιγοψυθιρίζει «πάμε μωρό μου. . . χάσαμε»

- τον ήρωα Πλανητάρχη που κατάφερε να σκοτώσει πολλούς περισσότε -
ρους από τον προκάτοχο του ατζαμή σαξοφωνίστα, που έβαζε τα πούρα του, όπου λάχει και λέκιασε και τον καλό καναπέ στο οβάλ γραφείο.

- τον ήρωα Πλανητάρχη που επι των ημερών του έγιναν οι δίδυμοι πύργοι οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο

- με αυτά και άλλα την πήρε ο ύπνος με το όνειρο του καβαλάρη ιππότη με πανοπλια και περικεφαλαία που μέσα τους έκρυβαν τον Πλανητάρχη. Δεν κράτησε όμως πολύ γιατί πετάχτηκε από τον ύπνο της βλέποντας έναν άλλον περίεργο τύπο πιο ψηλό και με σαρδόνιο χαμόγελο να της λέει

- . . . δεν πειράζει Κοντολίζα μου. Μην στεναχωριέσαι. Γιατί, ποιος θα θυμάται ύστερα από 10 χρόνια τι έγινε στο Βουκουρέστι; Και πώς είπε ότι, τον έλεγαν; Oh yes! Mistsotakis was his name . . .Kostas Mitsotakis . Τί γακντεμιά τέλος πάντων. . .

This entry was posted on Τρίτη, Απριλίου 08, 2008 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

13 γέλασαν πικρά

Ανώνυμος  

Κάτι όνειρα που βλέπει κι αυτή η Κοντολίζα, Λου…
Κάτι άκουσα ότι ο Μακέην -αν εκλεγεί βέβαια- την προορίζει για αντιπρόεδρο.
Όπως καταλαβαίνεις δεν θα απαλλαγούμε εύκολα από αυτήν αν και νομίζω πως δεν είναι θέμα προσώπων αλλά εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ.
Για το στραπάτσο που έπαθε ο Μπους στο Βουκουρέστι ας ευχηθούμε πάντα τέτοια-ευτυχώς που το Νοέμβρη θα βγει στη σύνταξη γιατί θα μας το κράταγε μανιάτικο…

Ελπιζω Συνεα...να μην εκλεγει ο Μακεην....αν και επετρεψε μου να μην προτιμω ουτε τον Ομπαμα....το σιγουρο βεβαια ειναι οτι η αμερικανικη πολιτικη δεν ειναι θεμα προσωπων....και μετα τον Νοεμβρη τι?
Ποιον θα χουμε να γελαμε,εεεεεεεε?

Λου μου, αυτη κ η Ντορα,ΜΑΚΡΑΝ οι πιο ντεκαβλε 'γυναικες΄

Κοιτα να δεις Ρομποτακο που εγω που περισσοτερο αντιδεξιος ανθρωπος στον κοσμο δεν υπαρχει....θεωρω την Ντορα μπροστα της φωτια και λαβρα...ή...να φταιει το γεγονος οτι η Ντορα για την πρωθυπουργια γινεται και η πρωτη κομμουνιστρια? (τυχαιο ειναι...οτι ειναι κορη του Δρακουμελ?).

Γεια σου Λου! Χαίρομαι που σου αφήνω επιτέλους σχόλιο. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που επέλεξες για να σχολιάσεις αυτό το θέμα. Δυστυχώς η αμερικανική εξωτερική πολιτική δεν εξαρτάται ούτε από προέδρους ούτε από υπουργούς εξωτερικών. Άκουσα πρόσφατα ότι οι άνθρωποι που κρατούν τα ηνία του ΥΠΕΞ ελάχιστα έχουν αλλάξει από την έναρξη του Ψυχρού Πολέμου μέχρι σήμερα. Και ελάχιστα, διαφέρουν, δυστυχώς, από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κίνινγκερ. Ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος αυτός...

Καλημερα κι απο μενα Ανεφελη...χαχαχαχα....τον Κισινγκερ? τωρα που το λες η Κοντολαιζα ειναι αγια μπροστα του...

Ανεφελη...κι αλλοι μου εχουν κανει παραπονα οτι δεν μπορουν να αφησουν σχολια στο ετερον ιστολογιο μου....το εψαξα...αλλα δεν βρισκω προβλημα....προσπαθησε το λιγο και θα βρεις την ακρη.

Λου μου καθολου τυαιο..και εγω τρομερα αντιδεξιος..αντιδεξιος κ αντιγαβρος :P

ξερεις τι θα φταιει,μου εχουν πει πολλα παιδια οτι δεν μπορουν να κανουν σχολια,μηπως να αλλαξεις το χρωμα που λεει ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ?ειναι μπλε κ με το κιτρινο φοντο δεν φαινεται καθολου

xaxaxaxaxaxaxaxaxΧΑΧΑΧΑΧΑχαχαχαχαχαχαχαχ

ρισπεκτ λου μου!!

χαχα.... τελειο... γεια και χαρα

Ρομποτακο αντιδεξια ειμαι απο τα γενοφασκια μου....με τον Ολυμπιακο δεν ειχα προβλημα...μεχρι που το καθεστωτικο και η διεφθαρμενη εξουσια με εκαναν και αντιγαυρινα....
Ενδιαφερουσα η παρατηρηση περι σχολιων....θα το κοιταξω

Παλαλε ο τιτλος της αναρτησης ειναι τραγουδακι του Πανουση που ειναι και εκ των αγαπημενων σου......
Ρισπεκτ...βεβαιως βεβαιως!!!!!
Την καλημερα μου....

Καλημερα Αμελακι....μη χανεσαι οεο!!!!