Ανδρέας Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, 1993-2008  

Απάντησε χωρίς να ερωτηθεί η Λου








Ανδρέας Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος,   1993-2008

 

 

Υπερασπίσου το παιδί,

Γιατί αν γλιτώσει το παιδί,

Υπάρχει ελπίδα………….

 

 

 

Ο Αλέξης δεν γλίτωσε.

Η ελπίδα?

This entry was posted on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2008 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

6 γέλασαν πικρά

Εγώ, πάντως, δεν αντέχω άλλο... Και το χειρότερο είναι ότι ετοιμάζομαι για ταξιδάκι, σαν να μη συμβαίνει τίποτα! Αντί να είμαι στις πορείες, κάθομαι και πακετάρω για αύριο... Γιατί την ελπίδα μόνο εμείς μπορούμε να τη σώσουμε. Στους δρόμους.

all cops are bastards!
h elpida pethane.
h dhmokratia pethane..
eimaste OMHROI tous..

Και βέβαια δεν πέθανε η ελπίδα.
Και βέβαια η δημοκρατία δεν πέθανε αφού δεν υπήρξε ποτέ αληθινά.
Και βέβαια οι μπάτσοι είναι αυτοί που είναι, ήταν και θα είναι πάντα, τι περίμενε κανείς; Και βέβαια η ιστορία θα επαναλαμβάνεται, η τραγική της πλευρά πάντα.
Και βέβαια στους δρόμους θα βρίσκουμε το φως και την ελπίδα.
Όμως προσωπικά δεν είμαι όμηρος κανενός! Είμαι κυρίαρχος του εαυτού μου, ξέρω πολύ καλά ποιοι φταίνε και δεν με κοροϊδεύει κανείς διάβολε! Ας τους έριχναν όλοι αυτοί οι δήθεν μαύρο στις εκλογές να δούμε τι θα γινόταν!
Sorry για το ύφος, είναι οι μέρες...:)
Respect φίλε Αλέξανδρε...

Ανεφελιτσα μου, καλα να περασεις στην Πραγα....ασε που μακρια απο εδω, θα 'ναι σιγουρα καλυτερα.
Ουτε εγω μπορεσα να κατεβω στις πορειες, εξαιτιας μιας μικρης αλλα επωδυνης ιατρικης επεμβασης.
Μα μη φοβασαι, με τους δεκαπενταρηδες μπροστα, ερχονται κι αλλες μερες να διατρανωσουμε την οργη μας.....και θα ειμαστε εκει.

Καλα να περνας!
Περιμενω εντυπωσεις!!!

Ρομποτακο μου, καλησπερα.....λυπαμαι που φτανω στο σημειο, να συμφωνησω με το πρωτο, το τριτο, και το τεταρτο.....να προσθεσω επισης, οτι και οι δικηγοροι ειναι μπασταρδοι......μα, η ελπιδα, οχι φιλε μου, δεν πεθανε.....απλα κοιμοτανε για λιγο.....μα με τους δεκαπενταρηδες μπροστα, γινομαι κι εγω, παιδι, κι ολοι μας, και θα βγουμε στους δρομους......δε μας φοβιζουν τα δακρυγονα, εχω δοκιμασει παλιοτερα την εμπειρια.
Στους δρομους λοιπον!!!

Καλησπερα, Freerider....με βρισκεις συμφωνη σε ολα, κι επειδη διακατεχομαι απο νετσαγιεφικα αισθηματα.....περιττο να σου πω, οτι ψαχνω να βρω κουκουλα.
τερμα στους φαρισαισμους, φιλε.....ας ανοιξουμε τον δρομο, για την εξεργεση.
Ειναι καιρος.

Καλο σου βραδυ!!!