γιατί ο ίδιος είναι τίμιος και πιστός χριστιανός....!!!  

Απάντησε χωρίς να ερωτηθεί η Λου

ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΣΚΟΠΙΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ…..

Τα ψέματα ξεσκεπάστηκαν. Η απάτη που με τόση «καπατσοσύνη» έστησε ο ευέλικτος υπερπατριώτης βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κ. Αϊβαλιώτης, με την κάλυψη και προστασία του Γ. Καρατζαφέρη, κατέρρευσε.

Και επίσημα κατηγορούμενος είναι πλέον ο Κ. Αϊβαλιώτης μετά από μήνυση που κατέθεσε η στρατολογία που τον κρίνει ανυπότακτο από το 1997, στον εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών.

Το ΛΑΟΣ, που ευεργετείται στη Βουλή από το άθροισμα των (10) βουλευτών και επειδή δεν θέλει να παραδεχτεί την απροκάλυπτη κάλυψη και συνέργια του στην απάτη του συγκεκριμένου βουλευτή, απλώς αφαίρεσε από τον Αϊβαλιώτη την ιδιότητα του εκπροσώπου του ΛΑΟΣ στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας. Σε άλλη περίπτωση θα απαιτούσε παραιτήσεις….

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η σαπίλα αυτού του ακραίου κόμματος που στο όνομα της «Τάξης και Ασφάλειας» ρυπαίνει την πολιτική ζωή της χώρας όχι μόνο με πατριδοκαπηλία και ρατσισμό, αλλά και με μίσος κατά των εργατικών και νεολαιίστικων κινητοποιήσεων, προσφέροντας χείρα βοηθείας σε κάθε κρίση στην κυβέρνηση της Ν.Δ.

Τα συντηρητικά ιδανικά του «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού», ακόμη και η υπεράσπιση των θεσφάτων του σκοταδισμού «πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια» αποδεικνύονται απλά εργαλεία προσέλκυσης ακροδεξιών ψήφων, που θα τα υπερασπιστούν άλλοι και όχι τα πολιτικά πρωτοπαλίκαρα τους ΛΑΟΣ.

Αυτοί δεν θα πάνε ούτε στρατό, που τόσο τιμούν και τον εθνοσωτήριο ρόλο του υπεραμύνονται.

Να θυμίσουμε ότι ο Κ. Αϊβαλιώτης όχι απλώς εξαπάτησε προφασιζόμενος την ιδιότητα του ως υπαλλήλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ήταν απλός υπάλληλος ευρωβουλευτών τη Ν.Δ. αρχικά (χωρίς δικαίωμα αναβολής στράτευσης), αλλά προεκλογικά είχε κάνει και δηλώσεις όταν άρχισε να αποκαλύπτεται η αλήθεια: «θα καταταγώ στην σειρά του Φεβρουαρίου 2008, παρά το γεγονός ότι έχω τη δυνατότητα χρήσης των βουλευτικών προνομίων».

Για να προβάλλει λοιπόν το προφίλ του ταπεινού πατριώτη, που σέβεται τους νόμους και αγαπά την πατρίδα του, προσφέροντας το παραπάνω σε αυτήν, δήλωνε προεκλογικά ότι θα καταταγεί γνωρίζοντας βέβαια τις ευνοϊκές διατάξεις της νομοθεσίας περί στρατολογίας και λόγω ηλικίας θα υπηρετούσε απλώς λίγες μέρες.

Βέβαια ο Κ. Αϊβαλιώτης το ξανασκέφτηκε. Υπολόγισε «το τεράστιο κενό που θα δημιουργηθεί στην πολιτική ζωή από την μηνιαία στράτευση του, το δυσαναπλήρωτο κενό στο κοινοβουλευτικό μας σύστημα» και έχοντας την Ανοχή και με συνενοχή του ΛΑΟΣ, απλώς δεν εκπλήρωσε την προεκλογική του δέσμευση!!!

Στην υποκρισία όμως της Ακροδεξιάς, τη θαλπωρή σε απλά λαμόγια που μαζεύει το ΛΑΟΣ, αξίζει να διακρίνουμε και την υποκρισία της κυβέρνησης Ν.Δ., του υπουργού Εθνικής Άμυνας και των βουλευτών-πολιτευτών της. Ένα ολόκληρο κόμμα, μια ολόκληρη κυβέρνηση κρύβεται πίσω από μια γραφική φιγούρα, την «εθνική χαστουκίστρια» Α. Αθήνη, προκειμένου να πριονίσει το ΛΑΟΣ.

Εύλογο το ερώτημα γιατί επιταχύνονται ξαφνικά οι διαδικασίες σχετικά με τον Αϊβαιώτη από την Στρατολογία.

Ας μην κρυβόμαστε: γαλάζιο παιδί ήταν ο Αϊβαλιώτης, υπάλληλος γαλάζιων ευρωβουλευτών και νυν Δημάρχου Αθηναίων που όλως τυχαίως συνεργάζεται άριστα με τις ακροδεξιές-μιλιταριστικές Λέσχες Εφέδρων.

Οι βρωμιές του Κ. Αϊβαλιώτη τους «μύρισαν» μόνο όταν άλλαξε στρατόπεδο και μετακόμισε στο συγγενικό χώρο της ακροδεξιάς. Η Δικαιοσύνη θα κάνει το έργο της όχι γατί είναι τυφλή, αλλά γιατί βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία: η οριακή πλειοψηφία της κυβέρνησης Καραμανλή περιμένει χείρα βοηθείας από την Αθήνη…

Οι «Άγγελοι της Κάθαρσης» βρωμάνε εξίσου με τα σκάνδαλα που δήθεν αποκαλύπτουν και αντιμετωπίζουν…

Παντού δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ακόμη και στα σκάνδαλα.

Τα δικά μας (Πακιστανοί, υποκλοπές, ομόλογα κλπ) στο ράφι. Των άλλων στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Τα δικά μας χιλιάδες γαλάζια παιδιά, οι ψηφοφόροι του Μεϊμαράκη και του Μιχαλολιάκου, θα πάρουν Μετάταξη σε Πολεμικό Ναυτικό και Αεροπορία.

Ο υπουργός Μεϊμαράκης δηλώνει ότι θα επανεξετάσει το ζήτημα με τις Μετατάξεις αφού προηγουμένως έκανε 2700 προεκλογικά ρουσφέτια στους δικούς του…

Δεν αξίζει να αναρωτηθούμε γιατί τις χιλιάδες μετατάξεις στην σειρά του Νοεμβρίου 2007, αμέσως μετά τις εκλογές, διαδέχτηκε η φειδώ στην σειρά κατάταξης Φεβρουαρίου 2008;

Ας μας δώσει μια απάντηση του υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Και αν μπει στο κόπο, ας μας πει γιατί δεν εξετάζονται με την ίδια αποφασιστικότητα οι καταγγελίες για τις απαλλαγές πχ. παιδιών φαρμακοβιομηχάνων;

Βέβαια είναι «κατανοητή» η ελαστικότητα της κυβέρνησης και η ευαισθησία που δείχνει για τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ, τους γιους βιομηχάνων και τους αστέρες του «καλλιτεχνικού στερεώματος».

Όπως επίσης και η άτεγκτη εφαρμογή του νόμου για όλους τους άλλους.

Όμως καμιά κατασκευασμένη μελέτη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δε μπορεί να σταματήσει τις αυτοκτονίες. Ήδη μέσα σε τρεις (3) μήνες μετράμε τρείς (3) απώλειες και δύο (2) γνωστές απόπειρες.

Ποιος φταίει άραγε για την τελευταία απόπειρα του νεοσύλλεκτου στην Αυλώνα που απαιτούσε να βγει Ι5 και οι αρμόδιες αρχές τον χαρακτήριζαν Ι3;

Το γεγονός ότι αποπειράθηκε να κρεμαστεί μέσα στα ιατρεία της μονάδας δε γεννά κανένα προβληματισμό; Όλα έγιναν καλά; Οι «λαμπροί» γιατροί που τον έκριναν κατάλληλο για στράτευση είχαν δίκιο;

Ας μας συγχωρέσετε αλλά εμείς διαπιστώνουμε ότι η εύνοια για τα «δικά μας παιδιά» εξισορροπείται από την απάνθρωπη εφαρμογή του νόμου για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, με συνέπεια το θάνατο.

Αυτή επομένως η βίαιη αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ.

Αυτός ο ταξικός στρατός των πελατειακών σχέσεων, των ανισοτήτων, αποστολών εκτός συνόρων και του ελληνοτουρκικού αστικού ανταγωνισμού αναγνώρισης ρόλου περιφερειακής ιμπεριαλιστικής δύναμης, δολοφονεί τη νεολαία.

ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6932 955437



Aπο το Athens Indymedia.

This entry was posted on Πέμπτη, Μαρτίου 13, 2008 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

4 γέλασαν πικρά

ο στρατός είναι ένα από τα αρκετά εν ενεργεία ψυχοπορνεία...κάτι σαν την φυλακή.....όσοι πήγαν και δεν είχαν το γνωστό "βίσμα" ξέρουν πολύ καλά τί λέω....όσοι δεν πήγαν, χαίρομαι στ αλήθεια που δεν το έζησαν...

Αν και δεν εχω ιδια αποψη...τολμω να συμφωνησω Παλαλε.
Την καλησπερα μου.

semna k tapeina k aytos...
patris-trhiskia-oikogeneia...

sixamenoi pu einai re gamwto..

και να σκεφτεις Ρομποτακο οτι οι ομοιδεατες αποσυρθηκαν απο την συζητηση για το ασφαλιστρηκο.....Α ρε δεκανικια της Δεξιας...οσο σκεφτομαι οτι ακομη εχουν πρωτια τοσο θελω να το καψω τουτο το κρατος.