Fummaro.....  

Απάντησε χωρίς να ερωτηθεί η Λου




(φρέσκος πολτοποιημένος χυμός αρρωστημένων μυαλών τηλεορασόπληκτων)

…λίγα πράγματα για το προϊόν

Πρόκειται για την πιο εύκολη επιστημονική ανακάλυψη που έγινε ποτέ. Αρκεί να υπάρχει θέληση για τηλεοπτική αποχαύνωση 24 ώρες το 24ωρό.

Τοποθετούμε μερικούς μερακλήδες αλλά πάνω απ’ όλα ιδεολόγους ήρωες της καθημερινότητας μας μπροστά από μία κλειστή συσκευή τηλεοράσεως.

Κατόπιν ανοίγουμε την συσκευή και αφήνουμε για λίγα μόνο λεπτά το κάθε πειραματόζωο να εγκλιματιστεί. Μόλις κάνει την κίνηση να ανάψει τσιγάρο ή να προσπαθήσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο να απολαύσει αυτό που βλέπει τότε το μείγμα μας είναι έτοιμο προς κατανάλωση.

Τρυπάμε το κρανίο χωρίς να καταλάβει τίποτα το …ζώο και αδειάζουμε το μίγμα σε ένα μεταλλικό κουτάκι προσθέτοντας και λίγο ναφθαλίνη για να μην το φάει ο σκόρος, πριν από εμάς.

Στο άδειο κρανίο τοποθετούμε δυο κουτάκια μπύρα, κατά προτίμηση άδεια, και στέλνουμε το …ζώο στο δήμο ή κοινότητα στην οποία υπάγεται για να παραλάβει την εκλογική του κάρτα πριν καταλάβει ότι η τηλεόραση έκλεισε.

Το μεταλλικό κουτάκι το ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Την στιγμή της πήξεως να είσαστε σίγουροι ότι έχει πραγματοποιηθεί μια ακόμα καλή πράξη για το κοινωνικό σύνολο. Δεν μπορεί να πήξει διαφορετικά!!!

Είμαστε οι πρωτοπόροι και είστε απλά δυο κουτάκια μπύρα.(άδεια)

Και όπως λέει και το άσμα …πώς θ’ανοίγουμε τις μπύρες τώρα που έχασες και το τελευταίο σου δόντι;

Πολλοί είναι αυτοί που πάνε να αλλάξουν το κανάλι που βλέπουν και πιάνουν το τηλεχειριστήριο στο χέρι τους νομίζοντας πως θα την γλιτώσουν, φρούδες όμως οι ελπίδες τους. Η τηλεόραση δείχνει ένα μόνο κανάλι, οπότε αφήνουν το τηλεχειριστήριο και πιάνουν τα τσιγάρα τους…



Πολτοποίηση τώρα,
Κι εσύ μπορείς.



Του Κυριάκου Δημητριάδη....

This entry was posted on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21, 2008 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 γέλασαν πικρά