Τι να πει κανείς...............  

Απάντησε χωρίς να ερωτηθεί η Λου


Συνέβη στην Αγγλία και η φωτογραφία είναι από την εφημερίδα DAILY MAIL. Το ζευγάρι αυτό - είναι gothics - προσπάθησε να μπει σε λεωφορείο αλλά ο ελεγκτής δεν τους επέτρεψε με το σκεπτικό ότι δεν επιτρέπονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς τα κατοικίδια…

Η κοπέλα είπε ότι δεν πονάει και χαίρεται μαλιστα γιατί αυτή η "πράξη" - το λουράκι - είναι μια πράξη αγάπης από τον αρραβωνιαστικό της!!!


Πάντως το ζευγάρι , απ ' ότι λέει και το σχετικό άρθρο, έκανε μήνυση στην εταιρία των λεωφορείων αλλά και στον ελεγκτή......

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13, 2008 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

3 γέλασαν πικρά

μερικοι ανθρωποι θεωρουν τη διαφορετικοτητα κατι εξωγηινο... τι να πεις!
η αληθεια ειναι οτι σκιαζομαι λιγο με τετοιου ειδους εμφανισεις... δεν εχω προβλημα και να γνωρισω ενα τετοιο ατομο και να κανουμε και παρεα αν ταιριαζουμε... απλα δεν μ αρεσει ιδιαιτερα αισθητικα και θεωρω οτι μια τετοια εμφανιση κατι κρυβει μεσα... η αποψη μου, η οποια δεν εχει σημασια στην προκειμένη περιπτωση... γεια και χαρα λου!

Καλημερα Αμελι......κι εμενα μου χαλανε τα γουστα.......αλλα δικαιωμα τους.....αν χαλανε τα δικα μας....φαντασου τι γινεται με το κατεστημενο............εγω πσντως τους αντεχω.

Ας μην το παίζουμε πολύ ... detached. Όλη η εμφάνιση είναι ένα μήνυμα προς τον κόσμο.
Αν υπάρχει περιθώριο εξέγερσης, μια εξέγερση που να μονολογεί δεν έχει κανένα νόημα